ABC konference

Information

Sted:
følger...
Dato:
05/09/2018
Tidspunkt:
kl. 10 - 17
Tilmeldingsfrist:
01/01/1970

ABC konference – sæt kryds i kalenderen onsdag den 5. september 2018

Når vi bliver syge, er ansvaret for, at vi behandles og bliver raske tydeligt placeret i sundhedsvæsnet. Men hvem har ansvaret for vores trivsel og for det sundhedsfremmende? Her er svaret ikke så entydigt.

Partnerskabsprojektet ABC for mental sundhed, der er støttet af Nordea-fonden, arbejder ud fra et tankesæt om, at ansvaret er et fælles ansvar. Hos os som individer, i de grupper og fællesskaber, vi er en del af, i civilsamfundet og i den offentlige sektor.

I løbet af de sidste to år har ABC for mental sundhed afprøvet og udviklet forskellige modeller for arbejdet med mental sundhedsfremme på tværs af og internt i sektorer med udgangspunkt i ABC-rammen og de tre nøglebudskaber: Gør noget aktivt, gør noget sammen og gør noget meningsfuldt. Sæt kryds i kalenderen den 5. september, hvor ABC-partnerskabet i samarbejde med andre oplægsholdere vil inspirere til og hjælpe i gang med arbejdet med mental sundhedsfremme og dele ud af de mange erfaringer, der er gjort.

ABC for mental sundhed handler om at gøre noget aktivt, noget meningsfuldt og noget sammen – så derfor skal du naturligvis ikke forvente en dag, hvor du sidder plantet til stolen fra morgen til aften.


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Louise Dal

Konsulent i sekretariatet

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 33703335