Leg på streg – Når læring bliver en leg

Med Leg på streg kan skolebørn se frem til en hverdag med endnu mere leg og bevægelse.

Unavngivet

Leg på streg er et koncept, som gennem sjove aktiviteter kobler læring og bevægelse ved hjælp af farverige tal- og bogstavbaner i skolegården. Leg på streg er et supplement til den traditionelle stillesiddende undervisning og giver mulighed for en varieret skoledag. Konceptet er udviklet til indskolingen og mellemtrinnet i fagene dansk, matematik, engelsk, tysk og natur/teknologi. Alle aktiviteterne er udformet, så de understøtter et eller flere læringsmål inden for det aktuelle fag.

Se hele inspirationskataloget her.

Leg på streg består af skabeloner til opstregningerne, et inspirationskatalog med over 100 aktiviteter, muligheden for at deltage på inspirationskursus samt en Leg på streg-taske med aktivitetsudstyr. Læs mere om konceptet og dets muligheder her.

Hvordan får du Leg på streg?

Kræftens Bekæmpelse tilbyder landets kommuner at blive samarbejdskommune. En samarbejdsaftale indeholder skabelonsæt til opstregninger, et Leg på streg-inspirationskursus og inspirationskataloger. Kræftens Bekæmpelse har på nuværende tidspunkt etableret samarbejdsaftaler med 22 af landets kommuner. Se om din kommune har indgået en samarbejdsaftale her.

For skoler, der ikke tilhører en samarbejdskommune, kan skabelonerne lånes gratis via det regionale Center for undervisning.

Leg på steg er udviklet af Kræftens Bekæmpelse og støttet af Nordea-fonden.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om konceptet eller om din kommunes muligheder for at blive samarbejdskommune, så kontakt projektleder Ann-Sofie Borgen Andersen på 3525 7651 eller pr. mail aborgen@cancer.dk


Læs mere


kontakt

Ann-Sofie Borgen Andersen

Projektleder

Organisation
Kræftens Bekæmpelse

Telefon: 35257651