Bliv en solsikker kommune – 3

Information

Sted:
KUC Kolding, Ågade 27, lokale 105
Dato:
30/01/2014
Tidspunkt:
10:00 til 15:00
Tilmeldingsfrist:
07/06/2013

 

Deltagelse i tredje workshop-dag forudsætter deltagelse i første dag (18. juni) og anden dag (22. august). Tilmeld dig via kalenderen.
I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens solkampagne (SOL) inviterer Sund By Netværket medlemmer til et gratis workshop-forløb med fokus på solbeskyttelse og med mulighed for, at din kommune kan blive ”en solsikker kommune”. Forløbet foregår over fire måneder hvor SOL arrangerer tre workshop-dage med det formål, at I efter forløbet kan tjekke af, at I har gennemført sol-forebyggelsespakkens anbefalinger og er blevet en solsikker kommune!

Der er tre workshop-dage:

  • Første gang er tirsdag den 18. juni kl. 10-14 hos Kræftens Bekæmpelse i København
  • Anden gang er torsdag den 22. august kl. 10-15 (hos Kolding Kommune)
  • Tredje gang er torsdag den 30. januar 2014 kl. 10-15 (hos Kolding Kommune)

De metoder og værktøjer I vil blive præsenteret for på mødegangene, er ikke udelukkende anvendelige ifm. solbeskyttelse, men vil inspirere til, hvordan I kan lave en mere systematisk og dokumenterbar projektudvikling og evaluering af forebyggelsesindsatser generelt. Der er tre temaer i forløbet, hhv. behovsafklaring og forandringsteori/programteori på første workshop-dag, samarbejde på tværs på anden workshop-dag og evaluering af sundhedsfremmende indsatser på tredje workshop-dag.

Målgruppe

Medlemmer af Sund By Netværket fx. kommunale planlæggere og praktikere der har ansvaret for kommunens solforebyggende indsats. Hvis der foregår et samarbejde på tværs i kommunen om området, er flere medarbejdere fra samme kommune velkommen.

SOLs medarbejdere glæder sig til at samarbejde med dig om din kommunes solsikkerhed.


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503