Evidens i det kommunale folkesundhedsarbejde

Information

Sted:
Virtuelt - Microsoft Teams - NYT: download iCal link til din kalender direkte fra din tilmeldingsbekræftelse
Dato:
17/01/2023
Tidspunkt:
10-12
Tilmeldingsfrist:
13/01/2023

Hvornår er indsatsen evidensbaseret, og hvorfor er det en fordel for kommunen at arbejde evidensbaseret? Hvad skal der til, og er det så omstændigt, som det lyder?

 – Online workshop

Tirsdag den 17-01-23 kl. 10-12 på Microsoft Teams

Sammen med Dansk Selskab for Folkesundhed inviterer temagruppen for Dokumentation & Evaluering til fælles online workshop om evidens i folkesundhedsarbejdet.

I snart mange år har vi talt om, at kommunernes arbejde med folkesundheden bør være evidensbaseret. Ofte har vi også udfordret hinanden på, hvad det egentlig vil sige at arbejde evidensbaseret, og ikke mindst om det overhovedet kan lade sig gøre eller giver mening at tale om i det kommunale folkesundhedsarbejde.

På denne workshop vil vi drøfte evidensbegrebet og diskutere udfordringerne med at anvende det i praksis. Med udgangspunkt i forskellige konkrete hverdagsscenarier vil vi sammen nå frem til løsningsforslag til, hvornår og hvordan vi kan arbejde med evidens i det kommunale folkesundhedsarbejde.

Vi skal med andre ord kigge nærmere på, hvordan vi kan gøre arbejdet med evidens mere jordnært og til noget, som vi nemmere kan arbejde med i praksis.

Detaljeret program for workshoppen følger, men sæt allerede x i kalenderen til et spændende arrangement.

Alle er velkomne på denne workshop – også ikke-medlemmer af Sund By Netværket

Ole Nørgaard, Videncenter for Diabetes, Steno Diabetes Center Copenhagen; Anders Blædel Gottlieb Hansen, Det Sektorfri Forebyggelseslaboratorium, Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse; Christina Bjørk Petersen, Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet; Jan Andersson, Sund By Netværkets sekretariat og Louise Theilgaard Nikolajsen, Herning Kommune og forkvinde for temagruppen om Dokumentation & Evaluering

 


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Louise Theilgaard Nikolajsen

Koordinator i Sund By Netværket

Organisation
Herning Kommune

Telefon: 96284051 / 51648640

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49