Food Makers digitale workshop

Information

Sted:
Microsoft Teams - virtuelt møde
Dato:
01/09/2020
Tidspunkt:
10:00-12:00
Tilmeldingsfrist:
01/09/2020

Food Makers digitale workshop er for dig, som arbejder med at fremme sundhed/trivsel blandt unge. Den er for dig, som gerne vil have ny inspiration til at planlægge og afholde madlavningsaktiviteter, hvor madglæde og fællesskab er i fokus. Og workshoppen er også til dig, som blot er interesseret i at høre erfaringerne fra et sundhedsfremmende projekt, der har været i berøring med omkring 25.000 unge på landsplan.
Formålet med Food Makers workshop er at inspirere andre og klæde dem på til selv at afvikle Food Maker-inspirerede aktiviteter. Til workshoppen vil vi komme omkring de værdier, Food Makers aktiviteter er bygget op omkring, og hvordan vi sørger for, at de unge er tilstede til hver eneste aktivitet.

Herudover vil vi introducere facilitator-rollen, og hvordan man aktivt faciliterer en madlavningsaktivitet, som er med til at fremme sundhed og trivsel blandt unge.

Til workshoppen vil vi præsentere helt konkrete værdier og måder at facilitere en aktivitet på, som tilhørerne selv kan bruge i deres egne aktiviteter – eller som de kan inspireres af til at prøve noget helt nyt.
Food Maker vil gerne inspirere andre til aktivt at bruge fælles madlavning på en måde, hvor fokus er på selve madlavningen og det fællesskab, som opstår blandt de unge – snarere end at resultatet skal være perfekt.

Hvis man efterfølgende er interesseret i at høre mere og gerne vil prøve koncepter og værdier af i egen praksis, kommer Food Makers projektteam gerne ud og afholder en fysisk workshop ude hos jer.

Tilmeld dig nedenfor og modtag Teams link dagen før


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503