SBNdage 2015

Information

Sted:
Fængslet, Horsens
Dato:
16/03/2015
Tidspunkt:
09:30 til 17.03.2015 - 13:00
Tilmeldingsfrist:
12/03/2015

 

Se oplæg fra dagene nederst på siden, og find de 20 løsninger fra workshoppen her på hjemmesiden.

Arbejder du med sundhed og/eller beskæftigelse? Og vil du gerne inspireres og komme hjem med nye idéer til samarbejde og løsninger? Så er dette års netværksdage noget for dig. SBNdage har i år sundhed og beskæftigelse som tema. Vi sætter fokus på, hvordan de to områder kan samarbejde og inspirere hinanden til kreative løsninger, der i sidste ende øger trivslen og dermed mulighederne for beskæftigelse for ledige borgere. Vi arbejder i en “camp” og resultatet vil være konkrete løsningsidéer – lige til at tage med hjem til din kommune. Vi har fokus på løsninger. Det kræver ingen forudsætninger at deltage – kun en interesse for at udvikle løsninger sammen.

Hvem kommer

Netværksdagene er for sundheds- og beskæftigelsesprofessionelle i kommunerne, både administrativt personale og ansatte, der arbejder med praksis og borgerkontakt. Tag gerne din kollega fra det andet forvaltningsområde i hånden og kom og deltag i to netværksdage, hvor vi slipper vores viden løs og udvikler kreative løsninger sammen.

Hvad skal der ske

De to netværksdage er bygget op omkring principperne fra Den Kreative Platform. Den Kreative Platform er en procesmetode fra Aalborg Universitet, der er udviklet til at skabe kreativitet og nytænkning. Læs mere om metoden her. Den Kreative Platform har den egenskab at den udvikler deltagernes kreativitet mens de arbejder. Resultatet er flere og mere nyskabende ideer. Efter netværksdagene kan kommunerne tage idéer og konkrete løsningsforslag med hjem og bruge dem i deres arbejde for at skabe bedre trivsel og sundhed for ledige borgere. Du får altså både løsninger og metode med hjem. Og så får du mulighed for at netværke med dine kollegaer og få ny inspiration.

Se programmet for dagene nederst på siden.

Praktisk:

Deltagergebyret (uden overnatning) er 3000 kr. for medlemmer af Sund By Netværket og 4000 kr. for ikke-medlemmer af Sund By Netværket.

Rabat: 250 kr. pr. person ved tilmelding parvis fra beskæftigelsesområdet/sundhedsområdet.

Ved overnatning på vandrehjemmet i fængslet, kontakt sleepin@faengslet.dk og angiv ”Sund By” som kode. Priserne er: 1 prs. 495 kroner, 2 prs. (i et værelse) 575 kroner, 3 prs. (i et værelse) 650 kroner, 4 prs. (i et værelse) 725 kroner. Der gives 10% i rabat ved den efterfølgende betaling, hvis vi booker alle 22 værelser.

Ved overnatning på Hotel Scandic, kontakt horsens@scandichotels.com og angiv koden ”Sund By Netværksdage” for at få den særlige pris på 795,- pr. enkeltværelse og 895,- pr dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Louise Dal

Chefkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 42450990