Sund By Ledernetværket – AFLYST !

Information

Sted:
Hesselet i Nyborg
Dato:
12/03/2020
Tidspunkt:
12-12
Tilmeldingsfrist:
02/03/2020

!! OBS AFLYST !!

Vi har i Sund By Netværket besluttet at aflyse alle vores temagruppemøder og netværksarrangementer frem til efter Påske, altså tirsdag den 14. april.

På baggrund af de seneste udmeldinger og anbefalinger fra myndighederne, ønsker vi at gøre hvad vi kan for at bidrage til at modvirke uhensigtsmæssig spredning af corona-virus. Uagtet antallet af deltagere, vurderer vi ikke, det giver mening at samle sundhedsfolk fra hele landet – fysisk. Det er naturligvis beklageligt, men vores bidrag til at udvise samfundssind.

TEMA: Værtskab og mod i ledelse
Temaet om værtskab og mod ligger naturligt i forlængelse af vores drøftelser på sidste møde om ledelse af frivillige. Vi kaldte det for den 3. bølge af frivillighed. Vi så for os et helt nyt rum, placeret et sted mellem det professionelle kommunale hierarki og civilsamfundets mangfoldige engagement.

Vi drøfter skismaet: Leder-helten, der søger enkle og hurtige svar på de svære spørgsmål vs. leder-værten, der søger at skabe meningsfulde samtaler om de svære spørgsmål.

Hvis du har en case, et dilemma eller en udfordring, du godt kunne tænke dig sparring på fra gruppen, så skriv til andreas@wogn.dk.

Det koster 4.600 kr. eksl. moms at deltage


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Louise Dal

Chefkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 42450990

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503

Otto Ohrt

Sundhedschef

Organisation
Aarhus Kommune

Telefon: 60 20 65 54