Sund By Ledernetværket 2021 (møde 1 af 4)

Information

Sted:
Virtuelt - Microsoft Teams - indkaldelse kommer et par dage før
Dato:
04/03/2021
Tidspunkt:
8:30-11:00
Tilmeldingsfrist:
03/03/2021

Tema for 2021: ”Ledernes arbejdsmiljø”.

Vi skal bl.a. omkring hvad rollen som leder indebærer på papiret og i praksis, ledelseskulturen samt ”hvem der passer på lederen”. Vi har planlagt følgende:

Virtuelt besøg af erhvervspsykolog Pernille Rasmussen fra Grow People. Pernille er medlem af tænketanken om forebyggelse af stress hos Ledernes Hovedorganisation, og har tidligere siddet med i Dansk Industris ekspertpanel om balancen mellem arbejde og fritid. Pernille er dagens samtalepartner ligesom vi deler jer op i små grupper, hvor der er mulighed for individuel, nærværende og konstruktiv sparring på netop din ledelsesopgave.

Vi håber, vi kan fortsætte med at styrke netværket mellem jer via den åbne samtale og refleksion om udfordringer og potentialer i jeres lederskab og ikke mindst de vigtige balancer, som I hele tiden agerer i. Balancer der relaterer sig til jeres personlige lederskab og relation til medarbejdere, lederkolleger og politikere i den kommunale organisation samt den eksterne ledelsesrolle i samspil med borgere og samarbejdspartnere.

Anne-Mette Scheibel, partner i Resonans faciliterer møderækken i ledernetværket.

 


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503