Sund By Ledernetværket 2023 (MØDE 2 AF 4)

Information

Sted:
Virtuelt - Microsoft Teams - indkaldelse kommer et par dage før
Dato:
01/06/2023
Tidspunkt:
09:30-11:30
Tilmeldingsfrist:
31/05/2023

I 2023 vil vi øve os i at finde balancen mellem det meningsfulde og tidskrævende leder-arbejdsliv – og se på bæredygtighed ift. de menneskelige ressourcer, det tværgående fokus og dét at lykkes i opgaven!

Ledernetværket bliver en form for ’laboratorium’, der med afsæt i steder, natur og kultur vil arbejde for en bæredygtig ledelsespraksis der rummer at mangfoldige aktører sammen kan skabe mere grønne, sunde og bærekraftige byer og mere velfærd for borgere. Vi ved at løsningerne findes lokalt, og på tværs af kommuner, foreninger og virksomheder. Al den viden og læring sørger vi for at få plads til at dele undervejs. Ledernetværksmøderne i 2023 bruger bl.a. uderummet på dagene og pirrer til sanserne både fysisk, mentalt og intellektuelt.

Vi har sat nyt hold på facilitatorrollen, hvor Christa Breum Amhøj og Oleg Kofoed er de gennemgående figurer (læs mere om dem i invitationen) – ligesom vi inviterer forskellige samtalepartnere med indenfor til faglig- og ledelsesmæssig refleksion. For der er brug for nye måder at agere som leder, hvis trivsel for dig, dine medarbejdere – og jeres samarbejdspartnere – skal gå hånd i hånd.

Der er deltagerbetaling på ledernetværket – læs mere i invitationen.


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503