Sund By Ledernetværket (Virtuelt) møde 1 ud af 3

Information

Sted:
Microsoft Teams - virtuelt møde
Dato:
20/08/2020
Tidspunkt:
10:00-11:30
Tilmeldingsfrist:
01/01/1970

Tema: Mødet handler om at være leder ”i mellemrummet”. I spændingsfeltet mellem den fysiske arbejdsplads, hjemmearbejdet, de strategiske prioriteringer og værdien af vores tilbud for borgeren. Genåbningen fordrer fortsat et ”nyt normalt”. Så hvordan er man leder i denne nye virkelighed?

Kære deltagere i Sund By Ledernetværket

Jeg glæder mig over at kunne invitere jer til de kommende møder i Sund By Netværkets ledernetværk. Sidst vi mødtes var det online, og den model fortsætter vi med – suppleret med et fysisk møde til oktober. Mødernes form er som I kender, en god blanding af oplæg, casedeling, samtalepartner og refleksion/ sparring – men facilitatoren er ny.

Sund By Ledernetværkets nye facilitator og sparringspartner
Anne-Mette Scheibel, der er partner i konsulentvirksomheden Resonans, vil facilitere netværksdagen d. 1. oktober med afsæt i sit store erfaringsgrundlag på sundhedsområdet fra både kommuner og regioner samt fra Samskabelsesarenaen på Folkemødet, hvor Sund By Netværket og Resonans har samarbejdet gennem en årrække. Anne-Mette arbejder til dagligt som strategisk sparringspartner for flere kommuner i deres arbejde for en sammenhængende velfærdspolitik. Hun kan give Sund By Ledernetværket et udvidet refleksionsrum – hvor vi kender rammen, men må forvente, at blive yderligere positivt forstyrret af Anne-Mettes skarpe blik for strategisk samklang og kollektiv mobilisering af ressourcer, for at nå i mål.

Samlet pris for forløbet 4.300 kr. inkl. forplejning på oktobermødet.
Kalenderinvitation til møderækken eftersendes

Gode hilsner

Formandskabet for Sund By Netværkets bestyrelse, Uffe og Otto & Charlotte


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503