Sund By Ledernetværksmøde møde 2 ud af 3

Information

Sted:
Hotel Hesselet, Nyborg
Dato:
01/10/2020
Tidspunkt:
10:00-20:00
Tilmeldingsfrist:
01/01/1970

Tema: Den modige leder kalder vi dette møde, hvor vi skal høre indlæg fra modige kommunale ledere, der har turdet sætte sig selv i spil og derigennem har oplevet følgeskab og engagerede medarbejdere, politikere og/eller direktion. Vi får desuden besøg af en samtalepartner, der ikke altid er lykkes.

Kære deltagere i Sund By Ledernetværket

Jeg glæder mig over at kunne invitere jer til de kommende møder i Sund By Netværkets ledernetværk. Sidst vi mødtes var det online, og den model fortsætter vi med – suppleret med et fysisk møde til oktober. Mødernes form er som I kender, en god blanding af oplæg, casedeling, samtalepartner og refleksion/ sparring – men facilitatoren er ny.

Sund By Ledernetværkets nye facilitator og sparringspartner
Anne-Mette Scheibel, der er partner i konsulentvirksomheden Resonans, vil facilitere netværksdagen d. 1. oktober med afsæt i sit store erfaringsgrundlag på sundhedsområdet fra både kommuner og regioner samt fra Samskabelsesarenaen på Folkemødet, hvor Sund By Netværket og Resonans har samarbejdet gennem en årrække. Anne-Mette arbejder til dagligt som strategisk sparringspartner for flere kommuner i deres arbejde for en sammenhængende velfærdspolitik. Hun kan give Sund By Ledernetværket et udvidet refleksionsrum – hvor vi kender rammen, men må forvente, at blive yderligere positivt forstyrret af Anne-Mettes skarpe blik for strategisk samklang og kollektiv mobilisering af ressourcer, for at nå i mål.

Samlet pris for forløbet 4.300 kr. inkl. forplejning på oktobermødet.
Kalenderinvitation til møderækken eftersendes
😊         

 

Gode hilsner

Formandskabet for Sund By Netværkets bestyrelse, Uffe og Otto & Charlotte

 


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.