Sund By Netværkets årlige fællesmøde 2022 MELLEM KOORDINATORER, TEMAGRUPPEFORMANDSSKABER OG BESTYRELSE

Information

Sted:
Torvehallerne, Vejle
Dato:
18/11/2022
Tidspunkt:
10:00 -15:30
Tilmeldingsfrist:
31/10/2022

Tilmelding er lukket!
Har du ikke nået at tilmelde dig, så send en mail til sekretariatet på post@sundbynetvaerket.dk – så finder vi en plads til dig 🙂

Hvordan kan Sund By Netværket se ud i fremtiden? I fællesskab skaber vi en inspirerende og behovsgenereret vej for Sund By Netværket. Der bliver plads til netværk, faglighed og inspirerende oplæg! Håber vi ses den 18. november kl. 10-15.30 i Torvehallerne, Vejle. I år dykker vi ned i vores fælles strategiske pejlemærke om “Et fagligt stærkt fællesskab med en bærende netværkskultur – som løfter fagligheden og kompetenceniveauet og forener kollegaer på tværs af kommunerne i Danmarks største faglige fællesskab for folkesundhed”.

I år har vi en stor – og vigtig – udfordring foran os. Vi skal helt ind i netværkets dna og i fællesskab stille skarpt på temagruppearbejdet i Sund By Netværket. Er temagruppestrukturen stadig tidssvarende (nu hvor vi er gået fra fem til 18 temagrupper)? Hvad er temagruppernes fornemmeste opgave? Hvad fungerer allerbedst i relation til at løse den, og hvordan kan vi forstørre det? Er linket fra temagrupper til netværkets strategiske pejlemærker i orden? Og skal vi have rusket grundlæggende i temagruppestrukturen, eller afspejler den netop den komplekse/kaotiske virkelighed som det kommunale forebyggelsesarbejde er/udspiller sig i? Hvordan sikres vi bedst, at temagruppearbejdet giver bedst mulig praktisk værdi?

Så… hvordan skal Sund By Netværket se ud i fremtiden? I fællesskab ser vi ind mod nye muligheder, der er en del af løsningen på folkesundhedsudfordringerne.

Vi glæder os til igen at kunne byde jer alle sammen velkommen til et RIGTIGT fysisk fællesmøde, hvor vi alle – temagruppeforpersoner, koordinatorer, sekretariat og bestyrelsesmedlemmer mødes og arbejder og netværker.

Det er gratis at deltage, men udeblivelse uden afbud faktureres med 500 kr. ex moms.


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49

Louise Dal

Chefkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 42450990

Tine Thorsboe

Konsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon:

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503