Virtuel fejring – Sund By Netværkets 30 års jubilæum!

Information

Sted:
Virtuelt
Dato:
15/04/2021
Tidspunkt:
9:00-13:00
Tilmeldingsfrist:
16/04/2021

Vi glæder os til at dykke ned i Sund By Netværkets historie, resultater og fællesskaber og fejre at vi nu har eksisteret i 30 år! Og så ser vi frem i tiden og sætter spot på, hvad de næste år mon vil bringe. Hør oplæg under hattene:

Oplæg, drøftelser og overraskelser! Link til fejringen udsendes dagen før.

Vi glæder os!

Se program nedenfor


I programmet skal vi på et tidspunkt ud i 3 forskellige spor – Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding hvilket spor du vil deltage i.

1) Kommunal dokumentation og evaluering
God kommunal dokumentation og evaluering og Sund By Netværkets nye evalueringsværktøj ved Morten Hulvej Rod, Sundhedsfremmechef Steno Diabetes Center København og formandskabet i Sund By Netværkets temagruppe Dokumentation & evaluering.

2) Naturen som sundhedsfremmer
Hvad har vi lært af Sund By Netværkets Naturens Rige – og arbejdet rundt omkring i kommunerne med at bruge naturen som sundhedsfremmer. Gode råd til det fremadrettede arbejde i kommunerne.
ved Søren Andkjær ph.d. og lektor på Institut for Idræt og Biomekanik og Christina Bjørk Petersen, lektor ved Statens Institut for Folkesundhed

3) Folkesundheden på den politiske og strategiske dagsorden 
Sunne Kommuner i Norge har dels skabt et politiker-oplæringsmateriale som sætter rammen for folkesundhedsområdet for nyvalgte politikere – ligesom Norge har Folkehelseloven som strategisk ophæng for arbejdet med sundhedsfremme og forebyggelse i kommunerne. I en dialog mellem Lene Conradi (borgmester i Asker Kommune og fmd. Sunne Kommuner) Lene Bruun (fmd. Sund By Netværket) og Hosea Dutschke (direktør, Aarhus Kommune) bringer vi læring ind mod Sund By Netværket og udfolder muligheder og udfordringer.


Medlemspris pr. kommune (ikke-medlemskommuner + 1.000 kr.):
Kommuner u. 13.000 indbyggere: 1.500 kr. ex moms
Kommuner ml. 13.001-99.999 indbyggere: 2.500 kr. ex moms
Kommuner + 100.000 indbyggere: 4.500 kr. ex moms

Organisationer: 1.500 kr. ex moms.

NB: Når kommunen/organisationen har tilmeldt sig, kan alle interesserede kollegaer fra kommunen/organisationen deltage. ALLE skal dog hver især tilmelde sig individuelt her på siden. Faktura sendes til koordinatoren for kommunen. Ikke-medlemmer kontaktes for at få oplyst EAN-nummer.
Bidragene til jubilæumswebinaret, dækker alene udgifter til oplægsholdere og afvikling. 


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503

Louise Dal

chefkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 42450990

Jan Alex Andersson

Konsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49