Temagruppemøde Beskæftigelse og Sundhed

Information

Sted:
Tolderlundsvej 2, 5000 Odense C, Mødelokale 10.09 – 10. etage
Dato:
19/05/2015
Tidspunkt:
10:00
Tilmeldingsfrist:
12/05/2015

 

Anne Dorte Lange, socialfaglig konsulent ved Forskningsklinik for Funktionelle Lidelser, Aarhus Universitets-hospital giver en kort introduktion til funktionelle lidelser og hvad vi som kommuner kan gøre.

Nikolaj Holm Faber, Chefkonsulent, Komiteen for Sundhedsoplysning vil fortælle om krav og forudsætninger for ansøgning af midler til et udviklingsprojekt  og vil desuden opdatere os på fremdriften i projektet Lær at tackle job og sygdom.

Derefter diskussion mellem kommunerne om hvordan vi formidler, synliggør og samarbejder omkring sundhedstilbud til brogere.  Er det tydeligt for medarbejdere på beskæftigelsesområdet, hvilke tilbud der findes på henholdsvis det kommunale sundhedsområde, i regionen og frivillige tilbud?

Se dagsorden herunder.

Rutevejledning fra Odense Banegård til Tolderlundvej 2:

Hvis man ankommer til Odense med tog, så er det lettest at gå ud på bagsiden af banegården. Derfra skal man gå forbi rundkørslen og ned i krydset. I krydset skal man gå til venstre. Derefter går man ligeud indtil Tolderlundsvej kommer på højre hånd. Mødet afholdes i højhuset som er det første man ser, når man drejer ned af Tolderlundsvej. Tag elevatoren op til 10. sal.


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt