Temagruppemøde Fysisk aktivitet – AFLYST

Information

Sted:
Ungdommens Hus, Norgesgade 46A, 7000 Fredericia
Dato:
10/06/2021
Tidspunkt:
9:30 - 15:15
Tilmeldingsfrist:
01/06/2021

Børn, unge og fysisk aktivitet – implementering af skolereformen – hvad er status?

Dansk Skoleidræt præsenterer den nyeste viden omkring bevægelse i folkeskolen, herunder erfaringer omkring implementering af bevægelse i skolen fra Slutrapporten for det 5-årige projektprogram Sunde Børn Bevæger Skolen.

Derudover skal vi præsenteres for en række praksiseksempler på, hvordan man kan implementere mere idræt, leg og bevægelse i folkeskolen. Med afsæt i Pædagogisk idræt præsenteres bl.a. Pulsprogrammet og en certificeringsmodel for SFO, der kompetenceløfter alle pædagoger på den enkelte institution.

Vi glæder os til at se jer fysisk, hvor vi selvfølgelig også skal vidensdele og erfaringsudveksle om stort og småt.. fysisk!

Se det spændende program for dagen nedenfor.

Ang. COVID-19: 

I forhold til fysisk mødeaktivitet på tværs af landet, er dette nu muligt. Temagruppemødet om ”Bevægelse i skolen” vil være den første, der afprøver fysisk fremmøde i regi af Sund By Netværket. Beslutningen er truffet ud fra en vurdering af udbyttet af dagen ved fysisk fremmøde vs. virtuelt. I forhold til dagens emne omkring styrkelse af bevægelse i skolen, vurderes udbyttet ved et virtuelt møde mindre end det, der kan opnås ved fysisk fremmøde.

Sund By Netværkets formandskab for temagruppen om Fysisk Aktivitet vil på dagen sikre, at alle gældende retningslinjer for covid 19 overholdes. Vi opfordrer endvidere alle deltagere til at møde op med en negativ Covid 19 test, der ikke er mere end 72 timer gammel.


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49