Temagruppemøde Fysisk aktivitet

Information

Sted:
Virtuelt - Microsoft Teams - indkaldelse kommer et par dage før
Dato:
07/04/2021
Tidspunkt:
10:00-12:00
Tilmeldingsfrist:
06/04/2021

Tema: Unge og forebyggelse af motionsdoping – hvad er kommunens rolle?

Temagruppemøde i Sund By Netværkets Temagruppe Fysisk Aktivitet

Fitness- og styrketræning er en af de mest populære motionsformer i Danmark. Særligt blandt unge. Og mange unge har høje forventninger til egen krop og stræber efter urealistiske kropsidealer gennem træningen. Doping er for nogen en vej til at opnå det kropsideal, de stræber efter. På dette temagruppemøde får vi et indblik i fitness- og bodybuilding-kulturen og udviklingen frem til i dag. Vi får en forståelse for hvordan ungekulturen udspiller sig i fitnesscentrene, og en viden om hvad forskningen siger om effekten af forebyggelsesinterventioner målrettet fitnessdoping. Endelig giver vi et bud på hvad kommunerne kan gøre for at understøtte sunde træningsmiljøer, og tage ansvar for at give de unge et sundt og realistisk forhold til krop og træning.

Der bliver plads til spørgsmål og erfaringsudveksling, så alle deltagere opfordres til at stille spørgsmål og bidrage til dialogen i chatfunktionen.

Målgruppen for mødet er kommunale konsulenter, frontpersonaler og ungerådgivere, der arbejder med fysisk aktivitet og unge.

Relevante materialer forud for mødet:
https://www.antidoping.dk/udgivelser/radgivning/handbog-om-fitnessdoping 

Se programmet nedenfor


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49