UDSAT: Temagruppemøde i Dokumentation og Evaluering – Overvægt og Mental Sundhed

Information

Sted:
TBA (også muligt at deltage virtuelt)
Dato:
13/09/2023
Tidspunkt:
09:30-16:00
Tilmeldingsfrist:
17/08/2023

Mødet udsættes – ny dato sendes direkte til de allerede tilmeldte.

Onsdag d. 13. september kl. 09:30-16:00 inviterer vi til et stort fælles temagruppemøde mellem de tre temagrupper “Dokumentation og Evaluering”, “Overvægt” og “Mental Sundhed”. Den præcise lokalitet annonceres snarest, men det vil også være muligt at deltage virtuelt.

Vi kommer blandt andet til at sætte fokus på, hvordan vi måler og dokumenterer forebyggelsesindsatser med fokus på overvægt (sunde rammer/primær forebyggelse). Derudover zoomer vi ind på, hvordan evalueringsværktøjet kan bruges som et redskab og på hvilken måde, samt hvilke indikatorer – med inspiration fra målingen af mental sundhed – der kan bruges.

Derudover kommer vi til at få besøg af Nationalt Center for Overvægt som vil præsentere deres arbejde med evaluering af indsatser på overvægtsområdet. Senere på dagen får vi også oplæg fra Center for Sundt Liv og Trivsel som vil fortælle om deres centers arbejde med dokumentation og evaluering i overvægtsindsatser. Vi kommer ydermere til at blive klogere på, hvilke indikatorer de har brugt på Bornholm fra deres arbejde med mental sundhed, ligesom Generation Sunde Børn også kommer forbi og fortæller om deres arbejde med evaluering af indsatser på overvægtsområdet.

Det nøjagtige program bliver offentliggjort senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Der vil også være god mulighed for netværk og sparring på dagen.


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49