Temagruppemøde Fysisk Aktivitet – Virtuelt temagruppemøde

Information

Sted:
Microsoft Teams
Dato:
04/05/2020
Tidspunkt:
10:30-12:00
Tilmeldingsfrist:
04/05/2020

Velkommen til temagruppemøde i Sund By NetværketNYT:

Det oprindelige møde (se nedenfor) er flyttet til ny dato. I mellemtiden er nye muligheder opstået. Læs mere her:

Bevægelse i Coronatiden – hvordan får man bevægelse og idræt ind i fjernundervisning for de ældste elever? – Virtuelt temagruppemøde i Fysisk Aktivitet

Kære medlemmer af temagruppen Fysisk Aktivitet i Sund By Netværket,

På vegne af temagruppen Fysisk Aktivitet indkalder jeg til det første virtuelle temagruppemøde i Sund By Netværkets historie – det er stort:

Vi savner jer, og det er ikke blevet mindre nu, hvor vi ikke kan ses fysisk d. 4. maj – men vi har en plan, så fortvivl ej.

For det første flytter vi den planlagte temadag til et senere tidspunkt, det hører I mere om.

For det andet er vi hoppet med på tidens tendenser og indkalder derfor til et virtuelt netværksmøde ? Se mere her https://www.youtube.com/watch?v=EsKr9Sfvdjs og læs programmet i vedhæftede fil.

Overskriften er ny og tilpasset den situation, vi og vores skoler står i pt selvfølgelig med fokus på fysisk aktivitet og de muligheder, der er for det her under Corona.

Vi håber, I kan finde tid til at deltage og til at prøve formatet af sammen med os. Og husk hvad Mette Frederiksen sagde. Vi står på uberørt land, vi kommer til at begå fejl, men vi prøver så godt vi kan ?

Venligst Formandskabet

Peter & Katrine

p.s. Hvis du ikke har Teams installeret kan du stadigvæk godt deltage i mødet. Bare følg linket på dagen. Hop gerne på 5 min før.

———————————————————————————————-

Danske børn og unge er ikke fysisk aktive nok. Hverken i skolen eller i det hele taget. Dette er temaet for mødet den 4. maj, hvor Dansk Skoleidræt giver den seneste status og nyeste viden om bevægelse i folkeskolen og faciliterer en proces, om hvordan kommunerne kan understøtte fysisk aktivitet for børn og unge med udgangspunkt i skolen.

Vi har også inviteret Niels Lynnerup fra Danmarks Lærerforening, der vil fortælle om intentionerne i skolereformen, og hvorfor det ikke helt er lykkedes med af få integreret bevægelse i skolen (set fra lærernes/skolens perspektiv) og giver sit bud på, hvad der skal til for at lykkes med implementeringen fremover.

Endelig vil Fredericia Kommune præsentere deres proces for samarbejde på tværs af politiske udvalg og fagafdelinger (med famlen i blinde og bump på vejen), i arbejdet for at sikre at flere børn og unge vælger et fysisk aktivt liv. Med udgangspunkt i dagens oplæg faciliteres en proces med fokus på din kommune, så du får konkrete handlinger med hjem til dit fortsatte arbejde i kommunen. Og som altid bliver der masser af tid til netværk.

Se program nedenfor


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49