Temagruppemøde Fysisk Aktivitet – AFLYST!

Information

Sted:
Fredericia
Dato:
04/05/2020
Tidspunkt:
9:30-15:00
Tilmeldingsfrist:
27/04/2020

AFLYST PGA CORONA

Danske børn og unge er ikke fysisk aktive nok. Hverken i skolen eller i det hele taget. Dette er temaet for mødet den 4. maj, hvor Dansk Skoleidræt giver den seneste status og nyeste viden om bevægelse i folkeskolen og faciliterer en proces, om hvordan kommunerne kan understøtte fysisk aktivitet for børn og unge med udgangspunkt i skolen.

Vi har også inviteret Niels Lynnerup fra Danmarks Lærerforening, der vil fortælle om intentionerne i skolereformen, og hvorfor det ikke helt er lykkedes med af få integreret bevægelse i skolen (set fra lærernes/skolens perspektiv) og giver sit bud på, hvad der skal til for at lykkes med implementeringen fremover.

Endelig vil Fredericia Kommune præsentere deres proces for samarbejde på tværs af politiske udvalg og fagafdelinger (med famlen i blinde og bump på vejen), i arbejdet for at sikre at flere børn og unge vælger et fysisk aktivt liv. Med udgangspunkt i dagens oplæg faciliteres en proces med fokus på din kommune, så du får konkrete handlinger med hjem til dit fortsatte arbejde i kommunen. Og som altid bliver der masser af tid til netværk.

Se program nedenfor


Læs mere


kontakt

Peter Aagaard

Specialkonsulent

Organisation
Gladsaxe Kommune

Telefon: 28107528

Katrine Lindgaard

Konsulent

Organisation
Aarhus Kommune

Telefon: 5157 5100

Jan Alex Andersson

Konsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49