Temagruppemøde Mental Sundhed

Information

Sted:
Rosenbækhuset, Rosenbæk Torv 30, 5000 Odense
Dato:
02/06/2015
Tidspunkt:
09:30 til 15:30
Tilmeldingsfrist:
26/05/2015

 

Temadagen stiller skarpt på robustheds- og resiliensbegrebet. Det foregår gennem tre indlæg som på hver deres måde og i forhold til forskellige aldersgrupper perspektiverer fænomenet ”robusthed”. Deltagerne får rig mulighed for at drøfte emnet på dagen.

PROGRAMÆNDRING
Vi har desværre en programændring, idet indlægget med Lis Puggaard og forskningsprojektet om robuste ældre må udgå.
Til gengæld har vi fået en aftale med Lis Puggaard om, at hun deltager på en temadag på et senere tidspunkt, hvor vi sætter et særligt fokus på ældre og mental sundhed. Her får Lis mere tid til at udfolde projektet og samtidig kan vi trække på hendes store viden og erfaring fra mange års forskning på ældreområdet.
Dog vil Peter Thybo – som også har været involveret i Projekt Robuste Ældre – i sit indlæg introducere til undersøgelsen og løfte lidt af sløret for, hvad man har fundet og hvilke konsekvenser det har givet i Ikast-Brande Kommune. Dette kan således opfattes som ”en teaser” til den kommende temadag om ældre (som vi endnu ikke har dato for).
Programændringen betyder også, at Poul Lundgaard Bak får mere taletid om børn og unges robusthed, og Peter Thybo vil bl.a. også drøfte ligheder og forskelle mellem begreberne robusthed, resiliens, empowerment og self-efficacy i sit indlæg om Diagnosesamfundet.
NB! Husk det stadig er muligt at tilmelde sig – og du må meget gerne inviterer en kollega med fra din kommune.

 

 

 


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Mette Skov Stoffer

Organisation
Vejle Kommune

Telefon: 23814158

Louise Dal

Chefkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 42450990