Temagruppemøde om lokalsamfund som sundhedsfremmende arenaer – fra politik til praksis (1)

Information

Sted:
Tradium, lokale 309, Vester Alle 25 (hovedindgangen), 8900 Randers - brug trappen eller tag elevator, som begge kan ses tydeligt, når hovedindgang benyttes
Dato:
25/10/2022
Tidspunkt:
10.00-15.00
Tilmeldingsfrist:
21/10/2022

Formandskabet i temagruppen Strategisk lokalsamfundsudvikling har det seneste år arbejdet på at skrive håndbogen ’Lokalsamfund som sundhedsfremmende arena – fra politik til praksis´, som beskriver, hvordan kommuner på forskellig vis arbejder med sundhedsfremme i deres lokalområder – både på det politiske, strategiske og operationelle niveau.

Håndbogen indeholder en teoretisk del, en case-del og en værktøjsdel. Se håndbogen her.

Temagruppen vil gerne invitere til to temagruppemøder (denne den 25. okt. og igen 6. dec.), der tager udgangspunkt i de seks konkrete kommunale cases, som er beskrevet i håndbogen. På møderne vil casene blive udfoldet af ledere af lokalsamfundsindsatserne, og de vil blive krydret med mere teoretiske input. Møderne er forskellige, hver med præsentation af tre cases.

Formålet med temagruppemødet er:
• at inspirere medarbejdere og beslutningstagere til, hvordan man som kommune kan arbejde lokalsamfundsbaseret
• at erfaringsudveksle på tværs af de mange spændende lokalsamfundsindsatser, der er i Danmark. Dette vil være en del af hvert programpunkt.

Som deltager vil det være en fordel at have læst de cases, der præsenteres på mødet, inden mødet afvikles. Links findes under de tilhørende programpunkter i vedhæftede program.

Hvis du kommer i bil
Der kan være mulighed for at parkere uden tidsbegrænsning på hele Tradiums p-plads– men da parkeringspladsen er fælles for elever, ansatte og gæster – KAN alle pladser være optaget. Der vil i det tilfælde så kun være mulighed for at lede efter parkering på de omkringliggende veje.

Vær særlig opmærksom på ikke at benytte de ganske få pladser, som kræver p-tilladelse!

Det er gratis at deltage, men udeblivelse uden afbud faktureres med 500 kr. ex moms.


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Mia Butler

Organisation
Silkeborg Kommune

Telefon: 24986061

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503