Temagruppemøde sundhed på tværs

Information

Sted:
Sundhedsstyrelsen, Axel Heides Gade 1, mødelokale Digitalis - NB. KUN for medlemmer
Dato:
23/04/2013
Tidspunkt:
10:00 til 15:00
Tilmeldingsfrist:
19/04/2013

 

Sundhedsstyrelsen har for nyligt henvendt sig til Sund By Netværket og spurgt om vi vil være med til at sætte øget fokus på lighed i sundhed. Som en del af WHOs Healthy Cities Networks og som dansk Sund By Netværk er svaret selvsagt JA, og vi tager fat på opgaven i temagruppen om Sundhed på tværs. Sundhedsstyrelsen har inviteret temagruppen til et mødet og alle interesserede medlemmer af Sund By Netværket er velkomne.

Program
Styrelsen præsenterer deres arbejde med lighed i sundhed – noget af det har flere af os set før, noget er kommet til siden sidst. Ideen er, at vi hører om hvad der er lavet/publiceret, de politiske vinde vedr. emnet samt deres tanker om hvordan vi sammen kan sætte yderligere fokus på emnet. Det kunne være ved at tale om de sociale determinanter, ved at holde en temadag eller ved at … ? Styrelsen har eksperter og dygtige folk, der aktivt vil bidrage til diskussionen. Der er desuden tid til reflektion og diskussion om hvordan dette kan bruges i hverdagen.

Temagruppemødet er kun for medlemmer.

Arrangementet kan også ses i sammenhæng med Sir Michael Marmots deltagelse på Sund By Netværksdagene d. 2.-3. maj, hvor han bl.a. præsenterer den opfølgende rapport på ”Closing the Gap” fra 2008.

Du kan med fordel orientere dig i SSTs materiale på forhånd.


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt