Temagruppen om seksuel sundhed

Information

Sted:
Virtuelt - link til mødet kommer et par dage inden mødet
Dato:
02/12/2021
Tidspunkt:
13:30-15:00
Tilmeldingsfrist:
01/12/2021

Tema: Ung seksualitet i en coronatid.

Master i Sexologi, cand. pæd. i pædagogisk antropologi og jordemoder, Nana Ernst Toldam vil på temagruppemødet fortælle om sit masterspeciale ”Ung seksualitet i en coronatid – En kvalitativ undersøgelse af danske unges seksualitet og kærlighedsliv under corona-pandemien”, hvor hun har undersøgt danske unges seksuelle og relationelle trivsel i en tid med corona. Baseret på virtuelle fokusgrupper med deltagere i alderen 19-25 år giver den kvalitative mini-undersøgelse et indblik i de unges beskrivelser og oplevelser med sex og kærlighed under covid-19.

Afhandlingen peger på, at coronatiden både har indebåret muligheder og begrænsninger for de unges seksuelle trivsel. Blandt andet har seksualitet og lystfuldte relationer bidraget til øget mestring og modstandsdygtighed for de unge under en krise som corona-pandemien.

Hør Nana fortælle om undersøgelsens fund, hvor hun og vi i fællesskab vil sætte fokus på, hvordan resultaterne kan omsættes til praksis. Der vil være mulighed for uddybende spørgsmål og diskussion.


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Annika Skrubbeltrang

Forebyggelseskonsulent

Organisation
Aalborg Kommune

Telefon: 25201978

Jane Koggersbøl

Organisation
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: 51297256

Charlotte Baere

Organisation
Køge Kommune

Telefon: 56676939

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503