Verdensmålene i et folkesundhedsperspektiv – Vores Mål

Information

Sted:
Virtuelt - Microsoft Teams - indkaldelse kommer et par dage før
Dato:
23/03/2021
Tidspunkt:
9:00 - 12:00
Tilmeldingsfrist:
19/03/2021

Hvordan tænker vi bæredygtigheden og FN’s 17 Verdensmål ind i folkesundhedsarbejdet og vores indsatser? Kan vi måle på det? Og hvordan gør vi det? Hvordan kobles det til de evalueringer, som vi allerede laver? Og hvordan kan vi konkretisere og synliggøre det?

Det er nogle af de spørgsmål, der er omdrejningspunktet for temagruppemødet. Vi tager dels udgangspunkt i WHO Healthy Cities netværkets operationalisering af verdensmålene i de 6 P’er og bliver gennem oplæg fra Deloitte inviteret ind i de danske målepunkter Vores Mål, hvor vi kigger nærmere på, hvordan man kan måle på FN’s internationale Verdensmål i en dansk kontekst. Vi kigger også lidt nærmere på, hvordan kommunerne arbejder med verdensmålene, når Ph.d. Jannik Egelund fortælle om den aktuelle forskning, som han er i gang med i Vejle, Guldborgsund og Gladsaxe kommuner. Ph.d. projektet skal give os viden og indsigt i, hvordan man kan arbejde med at omsætte målene for verdens udvikling til en lokal og håndtérbar strategisk ramme for den enkelte kommune.

Vi har også inviteret temagruppen Dokumentation og Evaluering med, som giver et kort nedslag i deres arbejde med evaluering af folkesundhedsindsatser, som bidrag til vores drøftelser. Indimellem oplæggene drøfter vi nogle af spørgsmålene i grupper og kommer i fællesskab med ideer og input til at bruge verdensmålene i et folkesundhedsperspektiv.

Se program nedenfor


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Kristina Rahbæk Schmidt

Projektkoordinator Sund By Horsens

Organisation
Horsens Kommune

Telefon: 76297024

Ann Møller Gram

Koordinator i Sund By Netværket

Organisation
Tønder Kommune

Telefon: 74929445 / 23430256

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49