Virtuelt temagruppemøde alkohol

Information

Sted:
Microsoft Teams
Dato:
15/06/2020
Tidspunkt:
9:30 - 11:00
Tilmeldingsfrist:
14/06/2020

I sekretariatet planlægger vi dette korte intensive virtuelle alkoholtemagruppemøde sammen med gode samarbejdspartnere i Alkohol og Samfund. Mødet foregår via Microsoft Teams og indledes med to-tre korte indlæg hvorefter vi sikrer, at der er plads til spørgsmål, refleksion og nye input!

Første indlæg kommer fra Alkohol og Samfund, Annemette Staal, der fortæller os om adfærdsdesign ift. kampagner; sproget vi bruger – hvordan tiltaler det målgruppen og hvad signalerer vi? Og vi skal høre om selve kampagnen i uge 40 – samt tips til at få kampagnen lokalt forankret.

Derudover er der plads til et par yderligere indspil:

Er det dig, der vil dele din kommunes løsning indenfor alkoholforebyggelsen i en Corona-tid? Så meld hurtigst muligt retur til sekretariatet på mail eller telefon.

Del desuden meget gerne din case i nedenstående skabelon – så samler sekretariatet ideerne i en idébank – mon ikke mange af disse initiativer vil leve lang tid ud i fremtiden…?

Bemærk: Hvis du ønsker at tilmelde dig denne aktivitet, bedes du udfylde tilmeldingsformularen, så får du tilsendt en Teams-mødeinvitation som du skal acceptere for at være tilmeldt mødet.

 


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503