temagruppemøde: Hygiejnetemagruppe opstartsmøde

Information

Sted:
Virtuelt - Microsoft Teams - indkaldelse kommer et par dage før
Dato:
15/12/2020
Tidspunkt:
9:00-11:00
Tilmeldingsfrist:
14/12/2020

Sund By Netværket skyder sin nye temagruppe med fokus på hygiejne i gang.

Kom og vær med til at stille skarpt på, hvordan kommunen fastholder fokus på hygiejneområdet som udløber af – og i forlængelse af – coronapandemien. Hygiejneområdet er gået fra en ”stille eksistens” til orkanens øje! Så hvad gør vi for at bevare og fastholde de mange gode initiativer? Hvordan løses opgaven i forskellige kommuner? Hvordan håndterer man, som ”generel” sundhedskonsulent, pludselig at skulle løfte denne specialiserede opgave? Hvordan bredes det specifikke faglige fokus ud til almen organisationsviden og rutiner?
Her vil være både faglig inspiration og praksisnære oplæg. Mødet er relevant, hvad end din kommune har en allerede etableret hygiejneorganisation, eller ikke…

Et formål med mødet er også at skyde en egentlig temagruppe under Sund By Netværket i gang. Vi har derfor brug for et par stærke og engagerede kræfter, der vil drive et formandskab for temagruppen – og være med til at rammesætte fokus og indhold i det kommende temagruppearbejde. Er det dig? Gør jer meget gerne overvejelser inden mødet, og tag fat i os herinde i sekretariatet, hvis I er interesserede og har brug for at høre lidt mere om, hvad der ligger i den spændende mulighed.

Målgruppe:
Ansatte i kommunalt regi med ansvar for/arbejde ind i hygiejneområdet: fx sundhedsplejen, hjemmesygeplejen, hygiejnesygeplejersken, sundhedskonsulenten, hygiejneformidleren m.fl.

Mange gode hilsner fra sekretariatet
Louise, Jan og Charlotte

 


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503