Virtuelt Temagruppemøde om Det gode ungeliv

Information

Sted:
Virtuelt - Microsoft Teams
Dato:
23/06/2020
Tidspunkt:
9:30 - 11:00
Tilmeldingsfrist:
21/06/2020

I sekretariatet og formandskabet planlægger vi dette korte intensive virtuelle temagruppemøde i Det gode ungeliv sammen med formandskabet. Mødet foregår via Microsoft Teams (link nedenfor) og indledes med tre korte indlæg hvorefter vi sikrer, at der er plads til spørgsmål, refleksion og nye input!

Foodmaker fra Aarhus Kommune er allerede godt i gang med at afprøve kreative virtuelle løsninger på folkesundheden målrettet de unge. Ligeledes tror vi, at rigtig mange andre kommuner er i gang med det samme. Så lige nu efterlyser vi eksempler på, hvordan forskellige kommuner har rykket det sundhedsfremmende og forebyggende sundhedsarbejde med ungemålgruppen over på den digitale platform.

Er det dig, der vil dele din kommunes løsning indenfor folkesundheden målrettet unge i en Corona-tid? Så meld hurtigst muligt retur til sekretariatet på mail eller telefon (cip@sundbynetvaerket.dk, tlf. 24804503).

Del desuden meget gerne din case i vedhæftede skabelon – så samler sekretariatet ideerne i en idébank – mon ikke mange af disse initiativer vil leve lang tid ud i fremtiden…?

Vi glæder os sammen til at få detailplanlagt dagen – på baggrund af input og ideer fra jer!

Vel mødt virtuelt

Bemærk: Hvis du ønsker at tilmelde dig denne aktivitet, bedes du udfylde tilmeldingsformularen, så får du tilsendt en Teams-mødeinvitation som du skal acceptere for at være tilmeldt mødet.

 


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503