Den National Cykelkonference, 22.-23. maj 2013

Cykling og sundhed går hånd i hånd – både når det gælder fysisk og mental sundhed. At store som små, unge som ældre vælger cyklen frem for et passivt transportmiddel har derfor stor betydning for folkesundheden.

På Den Natoinale Cykelkonference 2013 er det muligt at få den nyeste viden om stort set alle aspekter omkring cykling.

I år bliver der blandt andet mulighed for at gå særligt i dybden med børnecykling. Hør om den nyeste forskning på området og bliv inspireret af en række spændende projekter, der har styrket skolecykling i bl.a. værtskommunen Svendborg.

Kom også og høst de nyeste erfaringer fra cykelpuljens projekter. Vær med, når vi diskuterer, hvordan vi øger antallet af cykelpendlere og afhjælper trængslen i bykernerne, og hvordan vi fremmer cykling i mindre byer, landdistrikter og forstæder. Tal med om, hvordan vi sikrer borgerne mod cykeltyverier, styrker færdselssikkerheden, og hvordan kampagner og nudging kan skabe bedre adfærd på cykelstierne – og meget mere.

Læs mere og find det foreløbige program for dagen her: http://www.vej-eu.dk/Kursus.aspx?Kursusnr=213830

Cykelkonferencen henvender sig til medarbejdere, der arbejder med sundhed, cykeltrafik, byplanlægning, børn og unge, klima og miljø i kommunerne, til cykeleksperter, interesseorganisationer, forskere, rådgivere, leverandører og andre cykelinteressenter.

Cykelkonferencen 2013 foregår på Hotel Svendborg og arrangeres af Vejdirektoratet i samarbejde med Cyklistforbundet og Svendborg Kommune.


Læs mere