Ny Bestyrelse i Sund By Netværket

"Vi skal være mere politisk aktive, vi skal sætte alle vores ressourcer i spil, og vi skal have det sjovt. Vi skal kort sagt være et mere offensivt Sund By Netværk!”. Det var nogle af ordene, da Otto Ohrt, Sundhedsudviklingschef i Aarhus Kommune, på det årlige repræsentantskabsmøde motiverede sit kandidatur til formandsposten i netværket.

Otto Ohrt blev enstemmigt valgt til ny formand. Og han fik følgeskab af endnu et nyt ansigt i bestyrelsen, nemlig Jette Lorenzen, der er Arbejdsmarkedschef i Viborg Kommune. Samtidig sagde repræsentantskabet farvel til Hanna Vestenaa fra Holbæk Kommune, der har siddet i bestyrelsen i to år.

På billedet ses et udpluk af Sund By netværkets bestyrelse anno 2014, fra venstre: Susanne Rystok, næstformand Ingunn S. Jacobsen, Uffe Nymark Breum, Jette Lorentzen, Katrine Schønning og formand Otto Ohrt. Bestyrelsen består desuden af Steen Rank Petersen, KL, Morten Hulvej Rod, SIF, Line Raahauge Hvass, Sundhedsstyrelsen, og Jean Hald Jensen, der er repræsentant for regionerne. Læs mere om bestyrelsen her på hjemmesiden.


Læs mere