Ny formand for Sund By Netværket

Efter et veloverstået repræsentantskabsmøde i Sund By Netværket i går, er vi stolte af at kunne præsentere vores nye formand for bestyrelsen Lene Bruun, som er leder af HR og Sundhedsstaben i Billund Kommune. Lene skal sammen med næstformand for bestyrelsen Uffe Nymark Breum, leder af forebyggelse og sundhedsfremme i Vejle Kommune stå i spidsen for en stærk og kraftfuld bestyrelse bestående af Steen Rank Petersen, sundhedschef i Gladsaxe Kommune, Katrine Schjønning, folkesundhedschef i Københavns Kommune, Malene Steiniche Kjær, specialkonsulent i Silkeborg Kommune, Marie Kolind Laustrup, sundhedsfaglig udviklingskonsulent i Odder Kommune og Christian Høgh Gregersen, udviklingskonsulent i Horsens Kommune.

Sammen med bestyrelsens fem repræsentanter fra hhv. KL, Danske Regioner, Statens Institut for Folkesundhed, Sundhedsstyrelsen og WHO Healthy Cities glæder vi os til at tage fat om de gode praksisnære løsninger for folkesundheden i Danmark – og, på baggrund af faglige indspark, påvirke dagsordenen og prioriteringerne af sundhedsfremme og forebyggelse i landets kommuner.

Lene Bruun siger:

Jeg er utrolig glad for og beæret over at blive valgt til formand for bestyrelsen i Sund By Netværket og at der samtidig er valgt en meget stærk bestyrelse, som jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med. Sund By Netværket er en organisation, som repræsenterer de holdninger og værdier, jeg står for på folkesundhedsområdet, hvor det at løfte i flok og dele viden med hinanden til fordel for folkesundheden i Danmark er helt centralt. Hver især ude i kommunerne kan vi noget, men sammen kan vi meget, meget mere.
Aldrig før har behovet for sundhedsfremme og forebyggelse med fokus på at forebygge ulighed i sundhed, været så tydeligt som nu og der venter en masse spændende opgaver forude, hvor det at formulere Sund By Netværkets strategi for de kommende år, er noget af det allerførste bestyrelsen tager fat på. I bestyrelsen er vi mere end klar til at smøge ærmerne op og sammen med temagrupper og sekretariatet at fortsætte det vigtige arbejde for folkesundheden i Danmark på tværs af medlemskommunerne”.