Nye ansigter i sekretariatet

Pr. 1. januar er der to nye ansigter i sekretariatet, og dog! For de er begge kendte ansigter for nogle af SBNs medlemmer!

Jacqueline Albers Thomasen er ansat frem til 31.1.15. på deltid som konsulent på Netværk for fællesskabsagenter. Jacqueline var med på studieturen til det nordvestlige England i marts 2013, hvor hun hjalp deltagerne på turen at sætte oplevelser og viden fra turen ind i en dansk kontekst. Jacqueline har været konsulent i  mange år, senest hos hhv. djøf og Macmann Berg.

Jonathan Faaborg Lehmann er student i SBN, og har overtaget jobbet fra Ingrid, som har været studenten i efteråret. Jonathan hjalp os i sekretariatet op til SBNdage 2013, og var med på selve dagene i maj. Så måtte han med sine studier en tur til England i efteråret, og er nu hjemme og klar til tjansen i SBN sekretariatet. Han er ansat 15 timer om ugen.

I kan altså ikke altid regne med at få respons fra Jacqueline og Jonathan lige samme eller næste dag, når de begge er på deltid. Men I er altid velkomne til at sende mailen til fællespostkassen eller tage kontakt til enten Charlotte eller undertegnet.

Find vores kontaktoplysninger.