Nye tider – Ny hjemmeside

Her møder du noget nyt, noget velkendt og vil opdage, at noget slet ikke findes længere. Men når du har vænnet dig til den, så håber vi, at du mener hjemmesiden bedre understøtter den udvikling, netværket gennemgår i disse år.

Vi lægger vægt på, at det er legitimt at netværke, at vi skal blive bedre til at vidensdele og udnytte det faktum, at Sund By Netværket er Danmarks største (og bedste) sundhedsfaglige netværk. Vi har flere hundrede aktive brugere, som deltager i vores temagrupper, projekter og arrangementer. Vi vil gerne give jer bedre mulighed for at også at bruge mange flere af netværkets kompetencer i tiden mellem de fysiske møder. Hjemmesiden kan det nu, men indholdet, viden, og hvad der foregår i de enkelte kommuner og regioner, det afhænger af Jer.

Opslagstavlen er stedet at præsentere ideer og resultater. Både de halvfærdige og halvdårlige, samt succeserne, som der heldigvis er mange af. Det er lærerigt at høre om andres fejl, og det er fantastisk at slippe uden om dem, fordi en i netværket var ærlig. Det kræver en kulturændring, som tager lidt længere tid end at designe en ny hjemmeside. Det er noget vi vil arbejde aktivt med i flere af netværkets aktiviteter i år; blandt andet på netværksdagene i maj, i temagrupperne og netværkets aktuelle projekter.

Vi håber, at du vil synes godt om den nye hjemmeside og aktivt deltage i, at det bliver et sted på nettet med høj aktivitet og faglighed. Brug den i din hverdag og del den med dine kolleger i din egen organisation, så vi kan få flere med i fællesskabet. Giv os gerne en tilbagemelding på, hvad du syntes om den.

Endnu en gang velkommen til!

Peter H. Vilstrup

Formand for Sund By Netværket

Her kan du læse en kort guide til at komme godt i gang.

 


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503