SBN skal have ny Sekretariatschef

Kære alle netværksfolk og samarbejdsparter.

Vi har i dag modtaget en opsigelse fra vores sekretariatschef. Gitte Grønnemose Butler skal være uddannelseschef (politisk chef) i Gymnasieskolernes Lærerforening. Vi har aftalt med Gitte, at hun fratræder ultimo juni, hvilket i praksis betyder umiddelbart efter Folkemødet, hvor Sund By Netværket deltager.

Gitte efterlader et sekretariat der er godt kørende. Nu hvor Charlotte Iisager er tilbage fra barsel har vi ”hukommelsen” tilbage i sekretariatet, og driften er i trygge hænder. Der er sat en del skibe i søen den seneste tid; nye projekter, diverse ansøgninger til puljer og fonde, rundtur til kommunerne og en prioriteret indsats i forhold til kommunikationen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har været rigtig glade for Gittes arbejde, og vi er ærgerlige over at miste hende. Der er heller ingen tvivl om, at Gitte har været glad for arbejdet som Sekretariatschef i netværket og egentlig havde planlagt at blive i lang tid. Men vi ved også, at der altid vil være rift om gode folk, og der er vi hele tiden i konkurrence med de muligheder, der opstår andre steder.   

Vi vil naturligvis søge at holde momentum på de ting, vi har sat i gang, og hurtigst muligt finde en løsning på ansættelse af en ny Sekretariatschef.

På formandskabets vegne

Kh

Otto Ohrt


kontakt

Otto Ohrt

Sundhedschef

Organisation
Aarhus Kommune

Telefon: 60 20 65 54