Sekretariatschef holder oplæg med WHO programleder

unspecified


Den 25. august 2016 holder sekretariatschef Charlotte Iisager Petersen oplæg hos WHO om det danske Sund By Netværk og netværkets arbejde med sundhed i byens rum.

Invitationen fra WHO er kommet i stand, da Københavns SommerUniversitet besøger WHO. Charlotte får lejlighed til at fortælle om Sund By Netværket og vores arbejde i bl.a. temagruppen Natur, udeliv og sundhedsfremme samt projektet Naturens Rige.

Charlotte får selskab af den europæiske programleder af WHO Healthy Cities Network, Monika Kosinska. Der vil blive gået i dybden med WHO’s og Sund By Netværkets visioner, arbejdsområder og dets medlemsbaserede organisering. På baggrund af Monikas præsentation af Health 2020 vil Charlotte fremlægge eksempler på praksisnære cases hvor mental sundhed, byplanlægning og samarbejde på tværs er lykkes eller er under opsejling.

Monika Kosinskas tilstedeværelse understreger vigtigheden af lokale erfaringer i et internationalt netværk, hvor vores medlemmers engagement, gode eksempler og initiativ er nøglen til at dele viden på tværs af kommuner og lande i regi af Healthy Cities Network. Med det for øje, at skabe rammerne om et bedre og sundere liv til alle borgere – på tværs af kommune- og landegrænser.

WHO Healthy Cities Network er baseret i FN-byen i København, hvilket igen letter Sund By Netværkets tætte samarbejde og dialog om sundhedsfremme og forebyggelse med WHO.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503