Sekretariatschef valgt til bestyrelsen i Dansk Selskab for Folkesundhed

Sekretariatschef Charlotte Iisager Petersen vil igennem sin nye post fremme Sund By Netværkets vision om et tættere samarbejde mellem kommunal praksis og forskningen på sundhedsområdet.

044A9872

I Sund By Netværket er vi enormt stolte af, sekretariatschef Charlotte Iisager Petersen, nu bestrider en plads i bestyrelsen i Dansk Selskab for Folkesundhed. Her kan Charlotte medvirke til et større samspil mellem praksis og forskning. Selv siger hun om sin nye post:

I bestyrelsesarbejdet vil jeg kunne bidrage med et godt kendskab til kommunernes muligheder og udfordringer i arbejdet med folkesundheden. Jeg vil glæde mig til, at være med til at skabe en stærekere alliance mellem det praksisnære niveau i kommunerne i Sund By Netværket og vidensinstitutioner gennem Dansk Selskab for Folkesundhed til gavn for folkesundheden

Som sekretariatschef i Sund By Netværket har Charlotte etablereret en stort nationalt og internationalt netværk igennem WHO, som kan bidrage til arbejdet i bestyrelsen, ligesom det praksisnære daglige arbejde giver en ny dimension til Dansk Selskab for Folkesundhed. Igennem sit netværk vil Chalotte udbrede både Sund By Netværkets og Dansk Selskab for Folkesundheds arbejde.

Jeg vil gerne bidrage til, at vi får folkesundhed mere på dagsordenen i en tid, hvor der snakkes meget sygdom og behandling, men desværre ikke så meget sundhedsfremme og forebyggelse. Dette kræver samarbejde på tværs, samt at vi igennem netværksdannelse styrker fælles alliancer for at få folkesundheden frem i lyset.“, udtaler Charlotte Iisager Petersen afslutningsvis.

Vi siger stort tillykke til Charlotte med den nye post.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503