Sommerhilsen fra sekretariatet

Kære medlemmer,

På vegne af sekretariatet, vil jeg gerne takke for et fantastisk godt halvår for Sund By Netværket. Sund By Netværket har, og har haft, gang i mange aktiviteter. For at nævne nogle, har højdepunkterne for os i sekretariatet været SBNdage på Hindsgavl slot i april, koordinatordagene i januar, bevilling fra Sundhedsfremmepuljen til vores to nye projekter “Rygestop på dit sprog” og “Naturens Rige”, Folkemøde med deltagelse af 30 medlemmer og kampvalg til bestyrelsen. Udover disse begivenheder, har vi fortsat fantastisk aktive temagrupper, der er med til at levere høj faglighed indenfor nu ti forskellige sundhedsfremmeområder. Vi oplever, og bliver gentagende gange bekræftet i, at temagrupperne er spækket med engagerede og dygtige medlemmer der bidrager og er med til at gøre Sund By Netværket til et attraktivt netværk for kommuner, regioner og vores nationale samarbejdspartnere – tak for det.

Det er virkelig en fornøjelse for os i sekretariatet være en del af. Og samtidig oplever vi, at I har tid og lyst til fortsat at udvikle, skabe og afprøve metoder og ideer sammen med os og andre i netværket. Det er dejligt, og noget vi sætter stor pris på.

Vi glæder os til at tage hul på et nyt halvår sammen med jer efter sommeren. Et halvår som byder på endnu mere samarbejde omkring nye projekter, to nye temagrupper ser dagens lys, konferencer skal afvikles og nye ideer skal udvikles.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer!
Sekretariatet holder sommerferie i uge 28, 29 og 30.

Solrige hilsner fra Charlotte
– og hele Sund By sekretariatet Simon, Henrik, Johanne og Louise