Sund By Netværket med til at rammesætte de Norske Folkehelsedage

Vores næstformand, Ingunn S. Jacobsen, indledte national norsk konference med et foredrag om samskabelse i det sundhedsfremmende og forebyggende arbejde.

Ingunn i NorgeNæstformand Ingunn S. Jacobsen og konsulent Johanne Biltoft Hansen, repræsenterede Sund By Netværket i Bodø i det nordlige Norge til de norske Folkehelsedage 2016, arrangeret af vores søsterorganisation, Sunne Kommuner – WHO’s norske netværk. Temaet for dagene var ‘Folkehelse på tvers‘, og her var fokus især på lokalsamfundet, som også var omdrejningspunktet for Ingunn S. Jacobsens oplæg. Her inddrog hun erfaringer fra Sund By Netværket i sit foredrag om nye løsninger i samarbejde mellem kommuner og civilsamfundet. Det var en tilfreds næstformand, der efterfølgende modtog et stort bifald for sit:

Jeg er glad for at få mulighed for til at dele de danske erfaringer her ved Folkehelsedagene. Vor deltagelse på konferencen har også givet os ny viden til gavn for vort fremadrettede arbejde i Sund By Netværket. Derudover er der nogle fantastiske rammer i dette naturskønne område og vi er taknemmelige for invitationen. Deltagelsen ved de norske Folkehelsedage understreger det fortsatte tætte samarbejde mellem WHOs danske og norske netværk.

Vi glæder os allerede til næste års folkehelsedage.


Læs mere


kontakt

Ingunn S. Jacobsen

Næstformand i Sund By Netværket

Organisation
Horsens Kommune

Telefon: 76293675