Sund By Netværksdage 2018 – Relationer og fællesskaber

Netop i disse dage afholdes Sund By Netværksdage 2018 i LEGO House i Billund Kommune.

IMG_0619


Overskriften for dagene er: Relationer og fællesskaber – Er det løsningen på de nye sundhedsudfordringer? og der bliver arbejdet intenst med mental sundhed, og hvordan relationer og fælleskaber kan bidrage til at løse nogle af fremtidens sundhedsudfordringer.

I Sund By Netværket tror vi på, at relationer og fællesskaber er nøglen til at løse nogle af nutidens store sundhedsudfordringer. Gode relationer og det at indgå i meningsfulde fællesskaber er afgørende for, at vi trives som mennesker – at vi har det mentalt godt.

Én af vores fornemmeste opgaver er at arbejde for at skabe de bedste rammer for kommunale forebyggelses- og sundhedsfremmeindsatser, der fremmer fællesskaber, brobygning og borgerinddragelse. Som løfter og inviterer – også de borgere, der ikke er blandt de mest ressourcestærke. Indsatser, der gør os alle sammen stærkere – sammen. Og giver alle muligheden for det gode liv.

Netværksdagene i Billund har i går budt på en række spændende oplæg fra blandt andet Sundhedsstyrelsen, formand for Sund By Netværkets temagruppe ‘Mental Sundhed’, Billund Kommune samt Aarhus Universitet.

 

IMG_0653

I dag byder netværksdagene blandt andet på debat, hvor Billund Kommunes kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen vil debattere om, hvordan vi sikrer os, at “samskabelse ikke blot bliver en reproduktion af uligheden”. Her får han selskab af bl.a. Steen Hildebrandt, formanden for Psykiatrifonden og Fredericia Kommunes kommunaldirektør. Afslutningsvis vil Lars AP, forfatter og kreativ strateg og flinkhedsforkæmper (Fucking Flink) holde oplæg om, hvordan vi kan gøre ‘relation og fællesskaber’ til noget sexet.

Under Sund By Netværkdage vil der også være rig mulighed for networking eksempelvis under gåtur langs oplevelsesruten Playline, stående netværksmiddag med samskabelse og leg, stjerneløb eller lærerig guidet gåtur.

 

Vi ser frem til endnu en dag sprængfuld af spændende oplæg, erfaringsudveksling og smil…

 

IMG_0675_3


Læs mere


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503

Louise Dal

Chefkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 42450990