Tilmeld jer nu – projekt forebyggelsespakker

Der er stadig ledige pladser på Sund By Netværkets forløb om innovation og action learning – med afsæt i Sundhedsstyrelsens forebyggelsespakker. Vi har valgt at ændre kriterierne for deltagelse i projektet, og har startet en ny ansøgningsrunde, som løber frem til 14. marts.

Vi er blevet endnu mere opmærksomme på, at det tager tid af indgå samarbejde med en anden forvaltning om forebyggelsespakkerne. Et samarbejde vi oprindeligt havde lagt op til i projektet. Men selvom samarbejdsaftalen endnu ikke er på plads, er der stadig mulighed for, at din kommune deltager. Så tilmeld Jer forløbet på fire kursusdage, det er gratis at deltage, og blive helt skarpe på hvordan I sælger ideen med tværgående implementering af forebyggelsespakkerne i jeres kommune.

Det er nu muligt at man tilmelder sig ”alene” fra en forvaltning/afdeling, og det er ikke nødvendigt at have fastlagt et projekt, – det bestemmes på første kursusdag. Her kan du læse mere om projektet og de nye kriterier

Meld tilbage senest 14. marts (gerne før) hvis I vil være med på holdet af innovationsagenter 2013 – send en mail til post@sundbynetvaerket.dk og oplys navn(e) på den/de deltagende.