Tips til far og børn i køkkenet

Gør plads til far, sønnike og datter i køkkenet: ’Fars Videokogebog’ er nu online – og den giver fædre og børn lyst og inspiration til sammen at røre i kødgryderne.
’Fars Videokogebog’ er unik og den første, som er målrettet både fædre og børn. Den består af ti stemningsfulde film a 3-6 minutter.
På filmene viser Fars køkkenskoles kok, Jonas Vigkilde, og nogle børn, hvordan man nemt og sjovt kan lave lækre og sunde retter sammen.
Der findes allerede et hav af opskrifter, men i vores arbejde med Fars køkkenskole har vi fundet ud af, at der skal mere end en opskrift til at få fædre og børn i køkkenet sammen. Vi har som mål at styrke familierne i Danmark til at kunne lave mere mad og med ’Fars Videokogebog’ er vi kommet det et godt stykke nærmere”, fortæller Mette Bøgebjerg Jørgensen.
’Fars Videokogebog’ kan ses på www.farsvideokogebog.dk.

Danmarks første ’Videokogebog’ for fædre og børn serveres af Fars køkkenskole fra Vallensbæk Kommune med støtte fra Nordea-fonden. Projektleder Mette Bøgebjerg Jørgensen er samtidig formand for temagruppen om kost & fysisk aktivitet.


kontakt