Velkommen til Sund By Netværkets nye sekretariatschef!

Gitte er 44 år, uddannet cand.scient.adm. og har blandt andet været kommunikationschef og Politik og Pressechef i Dansk Magisterforening samt arbejdet i Socialministeriet.

”Jeg er stolt af, at vi kan tiltrække en kapacitet som Gitte med hendes baggrund og erfaring. I vil møde en ny sekretariatschef med kæmpe energi og drive, og med en positiv indgangsvinkel til at skabe sammen, der – sammen med hendes kompetencer og bestyrelsens strategi – vil kunne udvikle vores netværk yderligere”, siger Otto Ohrt, formand for Sund By Netværket.

Gitte er ansat pr. 1. oktober, altså i går. Og er i den grad allerede trukket i arbejdstøjet.

”Jeg tror, der er brug for at skærpe Sund By Netværkets profil og gøre netværkets aktiviteter og resultater mere synlige, både eksternt og internt. Det skal være klart for medlemmer og potentielle medlemmer, hvad merværdien af et medlemskab er. Og så skal vi være synlige overfor beslutningstagerne, både i kommuner og på Slotsholmen”, siger Gitte Grønnemose Butler, sekretariatschef i Sund By Netværket.

”Derfor er en af mine hovedprioriteter en intensiveret indsats for at sætte Sund By Netværket på landkortet, både i kommunerne og i medierne. De glimrende aktiviteter i netværket skal naturligvis fortsat udvikles, så medlemmerne hele tiden er opdaterede på den seneste viden, og ikke mindst bruger hinandens erfaringer og ideer til at udvikle tiltag i deres kommuner. Og med en optrapning af synligheden af aktiviteter og resultater er min vision, at kommunerne vil opleve en større værdi ved medlemsskabet, og at vi vil tiltrække endnu flere medlemmer”.

Gitte bor i Valby, er gift og har to piger på 8 og 11 år.

Gitte overtager stolen fra Peter Holm Vilstrup, der har løftet opgaven som konstitueret sekretariatschef gennem det sidste halve år. Peter er pr. 1. oktober efter eget ønske vendt tilbage til sit job som strategisk sundhedskonsulent i Odense Kommune. ”Jeg vil gerne benytte anledningen til, også på sekretariatets vegne, at sige Peter tak for det store arbejde han har lagt i at drive og videreudvikle netværket i den mellemliggende periode”, siger formand Otto Ohrt.


kontakt

Otto Ohrt

Sundhedschef

Organisation
Aarhus Kommune

Telefon: 60 20 65 54