Bliv en solsikker kommune

Information

Sted:
Kræftens Bekæmpelse, København
Dato:
18/06/2013
Tidspunkt:
10:00 til 14:00
Tilmeldingsfrist:
07/06/2013

 

I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens SOLkampagne (SOL) inviterer Sund By Netværket medlemmer til et gratis workshop-forløb med fokus på solbeskyttelse og med mulighed for, at din kommune kan blive ”en solsikker kommune”. Forløbet foregår over fire måneder hvor SOL arrangerer tre workshop-dage med det formål, at I inden udgangen af 2013 kan tjekke af, at I har gennemført sol-forebyggelsespakkens anbefalinger og er blevet en solsikker kommune!

Der er tre workshop-dage:

  • Første gang er tirsdag den 18. juni kl. 10-14 hos Kræftens Bekæmpelse i København
  • Anden gang er torsdag den 22. august kl. 10-15 (hos Kolding Kommune)
  • Tredje gang er torsdag den 19. september kl. 10-15 (hos en af deltagerne, SBN betaler forplejning)

På førstedagen fik deltagerne de faktuelle detaljer omkring hvorfor det er vigtigt at forebygge kræft i huden og blev introduceret til værktøjet ‘forandringsteori’. Herefter var der afsat tid til at den enkelte kunne arbejde med kommunens egne mål for solbeskyttelse – med sparring fra SOLkampagnens folk.

Her kan du finde materialerne fra første kursusdag 

De metoder og værktøjer der præsenteres på mødegangene, er ikke udelukkende anvendelige ifm. solbeskyttelse, men vil inspirere til, hvordan man kan lave en mere systematisk og dokumenterbar projektudvikling og evaluering af forebyggelsesindsatser generelt. Dag to tager afsær i forandringsteorien og sætter fokus på hvordan kommunen kan nå sine mål vha. samarbejde på tværs mens dag tre tager fat på evaluering af sundhedsfremmende indsatser.

Målgruppe

Medlemmer af Sund By Netværket fx. kommunale planlæggere og praktikere der har ansvaret for kommunens solforebyggende indsats. Hvis der foregår et samarbejde på tværs i kommunen om området, er flere medarbejdere fra samme kommune velkommen.

 


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503