Hello Kitchen og Sund By Netværket inviterer til Webinar

Information

Sted:
Virtuelt - Microsoft Teams - indkaldelse kommer et par dage før
Dato:
02/09/2021
Tidspunkt:
10:30-11:30
Tilmeldingsfrist:
01/09/2021

Tema: Madglæde i køkkenet for børn og voksne!
Særligt fokus på Fars Køkkenskole – et sundhedsfremmende madlavningskoncept for fædre og børn.

På en legende og sjov måde uden løftede pegefingre mødes 8-12 fædre med deres børn i et skolekøkken, hvor de smager på nye råvarer, laver sund og lækker mad, øver køkkentricks og hygger sig sammen i køkkenet. Fars Køkkenskole har de sidste 9 år haft over 6000 fædre og børn fra flere end 30 forskellige kommuner i gang med gryder, grøntsager og de store køkkenknive. Det er der kommet gode erfaringer ud af omkring køkkenet som en sundhedsfremmende arena.

Invitation til nye kommuner/ ildsjæle
Med støtte fra Nordea-fonden har Aalborg Universitet foretaget en evaluering af Fars Køkkenskole i 13 kommuner i perioden 2017-2020. Resultaterne viser, at Fars Køkkenskole bl.a. styrker børn og fædres madkundskaber, styrker relationen mellem far og barn og skaber nye venskaber. Et andet resultat er, at 100 % af fædrene vil anbefale Fars Køkkenskole til andre.

Så… Har du lyst til at høre mere om Fars Køkkenskoles resultater, den pædagogiske tilgang og den nye udbredelsesmodel, som Hello Kitchen afprøver med støtte fra Salling Fondene? Så vær med når Sund By Netværket og Hello Kitchen inviterer til webinar! Husk, at erfaringerne sagtens kan udbredes til andre målgrupper!

Program – se nedenfor.


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503