SUND BY NETVÆRKSDAGE 2023

Information

Sted:
Maltfabrikken, Maltvej 4-12, 8400 Ebeltoft
Startdato:
19/04/2023
Slutdato:
20/04/2023
Tidspunkt:
Kl. 10.45 den 19. april - kl. 14.00 den 20. april
Tilmeldingsfrist:
12/04/2023

Du tilmelder dig Sund By Netværksdagene nedenfor – husk at notere svar på de tre praktiske spørgsmål i kommentarfeltet.

Kultur og Sundhed er den helt store overskrift, når Sund By Netværket inviterer til de årlige Sund By Netværksdage i de inspirerende omgivelser på Maltfabrikken i Ebeltoft.

Vi stiller skarpt på hvorfor – og hvordan! – kunsten og kulturen er særligt velegnede til at løse mange af de sundhedsmæssige udfordringer, vi står over for i kommunerne.  Vi byder på helt konkret inspiration til arbejdet hjemme i din kommune. Og vi dykker selvfølgelig også ned i effekten, når vi præsenterer den allernyeste viden om krydsfeltet mellem kunst, kultur og sundhed. Det er et område hvor der skabes nye initiativer, indsigt og viden hver eneste dag – både herhjemme og i udlandet.

Alt det er på dag 1, der samtidig er afslutningskonference i vores tværkommunale indsats Kulturens Rige, hvor Sund By Netværket sammen med Danmarks Underholdningsorkester, ABC for mental sundhed på KU, Aktionsuniversitet og syv modige kommuner – Aarhus, Egedal, Guldborgssund, Høje-Tastrup, Køge, Ringkøbing-Skjern og Rudersdal – igennem de seneste to år har arbejdet med at fællesskabe lokale sundhedsfremmeindsatser, der gør brug af kunst, kultur og kreative metoder. På tværs i kommunerne, mellem forskellige forvaltninger, foreninger, kulturinstitutioner og frivillige.

Dag 2 byder traditionen tro på vores partnerakademi, hvor du kan møde en lang række af Sund By Netværkets samarbejdspartnere, og blive klædt på med nyeste viden, fra dem hver især. Og så løfter vi blikket og kigger ud i verden – med besøg fra WHO og vores internationale samarbejdspartnere.

Altsammen krydret med aktivitet, bevægelse, NETVÆRK og involvering af DIG!

Det faglige program starter kl. 10.15 – der er kaffe, morgenforplejning og netværk fra kl. 9.45

Pris: 4.200 kr. ex moms for medlemmer og eksterne samarbejdspartnere (inkl. forplejning og overnatning).
Pris: 5.200 kr. ex moms for ikke-medlemmer (inkl. forplejning og overnatning).

HUSK ved tilmelding at besvare disse tre praktiske spørgsmål (skriv i kommentarfeltet):
1. Vi skal bo på tre forskellige lokationer, og vi tildeler deltagerne værelser i takt med at tilmeldingerne kommer i hus. Der er flere deltagere, der skal bo sammen med kollegaer eller samarbejdspartnere. Notér i din tilmelding, hvis du har en kollega du ønsker at bo på værelse med – og kollegaens navn.

2. Deltagere fra Kulturens Rige: Notér i kommentarfeltet, at du er en del af en aktionslæringsgruppe i projekt Kulturens Rige – og om du bliver og overnatter og deltager dag 2.

3. Skriv i kommentarfeltet, hvis du har særlige kostpræferencer.


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503

Louise Dal

Chefkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 42450990

Tine Thorsboe

Konsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon:

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49