Sundeborgere.dk – Speeddating – 4 års jubilæum

Information

Sted:
Virtuelt - Microsoft Teams - NYT: download iCal link til din kalender direkte fra din tilmeldingsbekræftelse
Dato:
01/12/2022
Tidspunkt:
09:00-15:00
Tilmeldingsfrist:
28/11/2022

Sund By Netværkets vidensdelingsplatform sundeborgere.dk har eksisteret i 4 år den 1. december. Det skal fejres med det vi kalder praktisk sundhedsfaglig speed-dating. I år i et maraton format. Online på Teams.

Platformen har over 190 cases fordelt på 13 forskellige sundhedsområder og altså ekstremt meget praksiserfaring lokaliseret ét sted. Det skal vi have ud og leve.

Du kan forvente cases indenfor områder såsom brobygning, sundhed på tværs, meningsfulde fællesskaber, ulighed i sundhed, naturen som sundhedsfremmende arena, kulturen som sundhedsfremmende arena, indsatser i lokalsamfundet, indsatser målrettet mænd, tobaksforebyggelse og meget andet. Kort sagt: indsatser indenfor mange af de vigtige dagsordner som kommunerne arbejder med hver dag inden for sundhedsfremme og forebyggelse.

Marathon-speed-dating består af en lang dag, hvor op mod 24 cases præsenteres efter hinanden i et speeddating format med 6 minutter til præsentation og 4 minutter til spørgsmål og 2 minutter til skift. Med indlagte pauser undervejs. Du kan hoppe ind og ud af programmet som det passer dig.

Glæd dig til masser af inspiration, ny viden og praksis erfaringsudveksling og få samtidig mulighed for at stille spørgsmål specifikt til de cases inden for det område du arbejder med. Del endelig invitationen med dit netværk.

 

Se programmet nedenfor 

 

Tilmelding er lukket. Skriv til jaan@sundbynetvaerket.dk hvis du vil med 🙂


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49