Temagruppemøde Natur, udeliv og sundhedsfremme

Information

Sted:
Naturrum Kirstinelyst Frederikshåbvej 41, 7183 Randbøl
Dato:
25/02/2019
Tidspunkt:
9.30 - 16.00
Tilmeldingsfrist:
20/02/2019

Hvorfor er oplevelser og erfaringer i naturen vigtige for alle mennesker? Og hvordan kan vi blive bedre til at bruge naturen i vores sundhedsfremmearbejde?

Den storslåede Randbøl Hede har nu fået sit eget levende oplevelsescenter, hvor hele familien kan blive meget klogere på heden og dens spændende historie. Her mødes vi til temagruppemøde, netværk og erfaringsudveksling.

Udover at vi selvfølgelig skal gå en lille tur i det fascinerende hedelandskab får vi besøg af Niels Ejbye-Ernst, ph.d., lektor og cand. pæd. på Videncenter for friluftsliv og naturformidling Københavns Universitet.

Niels vil blandt andet stille skarpt på hvorfor oplevelser og erfaringer i naturen er vigtige for alle mennesker, og  på hvad forskning og undersøgelser viser – er vi på vej mod “last child/human in the woods”? Eller er det måske mere nuanceret?

Efter et spændende oplæg fra Niels tager Billund Kommune over. Med udgangspunkt i erfaringer fra opstarten af projekt Krop og bevægelse i Naturens Rige  skal vi rundt om og ind i: Ny organisering og ny sundhedspolitik, hvad betyder det for os, og er vi klar til SUNDHED i naturen?

Derefter er der erfaringsudveksling og refleksion over praksis i egen kommune, så alle går hjem med konkret inspiration til det videre arbejde hjemme i kommunen.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende dag!

Tilmeld dig herunder.
Endeligt program følger.


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Peter Vestergaard

Organisation
Vejle Kommune

Telefon: 29131525

Poul Skovhus

Organisation
Billund Kommune

Telefon: 25557915

Louise Dal

Chefkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 42450990