Temagruppemøde – Sunde arbejdspladser

Information

Sted:
København, KL-huset
Dato:
05/10/2021
Tidspunkt:
9:30-15:00
Tilmeldingsfrist:
28/09/2021

Vision Sundhedsmiljø

Temabeskrivelse: Sundhedsmiljø – Kan vi blive sundere af at gå på arbejde?

Kan vi gå sundere hjem fra arbejde, end da vi mødte ind? Og hvordan sikrer arbejdspladsen, at det ikke kun gør sig gældende for de få med ekstra overskud og energi – men kommer alle medarbejdere til gavn?

På mange arbejdspladser har man allerede haft sundhedsfremme på agendaen i mange år, men primært i form af frivillige ordninger som fx frugtkurve og løbeklubber. Det har vist sig, at disse ordninger sjældent bliver brugt af dem, der har mest brug form dem – og er det godt nok?

Programmet for temagruppemøde vil præsentere og drøfte en ny vision for sundhedsfremme på arbejdspladsen, Sundhedsmiljø, som handler om at skabe et arbejdsmiljø, hvor arbejdet i sig selv gør os sundere, og hvor arbejdspladsen får en bedre sundhedskompetence. Ved at tilsætte sundhedsfremme til arbejdspladsens rammer, fx arbejdsmiljøpolitik, smertehåndteringspolitik, kantineudbud, produktionslokaler og tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne, er målet at alle medarbejder – uanset motivation, overskud og energi – går sundere hjem fra arbejde.

Men hvordan gør man det i praksis? På mødet præsenteres flere eksempler på sundhedsmiljø-initiativer, og vi skal i fællesskab drøfte, hvordan man kan implementere Sundhedsmiljø inden for forskellige jobtyper.

Se programmet for dagen nedenfor


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Karen Kring Spejlborg

Organisation
Fredericia Kommune

Telefon:

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49