Den gode pause

Information

Sted:
KL Huset
Dato:
14/09/2022
Tidspunkt:
09:30 - 15:00
Tilmeldingsfrist:
09/09/2022

Tema: Den gode pause

På en travl arbejdsdag, kan vi hurtigt overbevise os selv og hinanden om, at vi ikke har tid til at holde pauser. Vores hjerner og kroppe er imidlertid ikke lavet til at være i konstant aktivitet, og pauser har stor betydning for vores trivsel, for kvaliteten af det arbejde vi udfører og for det sociale liv på arbejdspladsen. Pauser behøver ikke nødvendigvis at være lange og selv helt små mikropauser kan have stor effekt, hvis vi bruger dem klogt med fokus på at få ny energi til kroppen og hovedet. Men de fleste af os er nok ikke særligt bevidste om, hvorfor vores pausekultur på arbejdspladsen er, som den er.

Under dette tema er temagrupperne Mental sundhed og Sunde arbejdspladser gået sammen. Ved at tale højt om hvilke pauser vi holder sammen og hver for sig, hvad vi gerne vil have ud af vores pauser og hvilke muligheder, rammer og behov vi har for pauser, kan vi sammen bevidst støtte op om en sund pausekultur.

Til at hjælpe os med at blive klogere på emnet, vil TeamArbejdsliv og BFA give et oplæg med viden om sund pausekultur og afprøvning af deres materialer. Næstved Kommune vil præsentere hvordan de har arbejdet med BFA’s materialer i praksis. Og Velliv foreningen vil fortælle om deres erfaringer med struktureret planlægning af pauser Undervejs vil der blive plads til netværk, dialog -og selvfølgelig pauser 😊


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Karen Kring Spejlborg

Organisation
Fredericia Kommune

Telefon:

Lily Brit Lund

Organisation
Næstved Kommune

Telefon: 55881454

Tine Thorsboe

Konsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: