Den gode pause. Temagruppemøde. Sunde arbejdspladser og Mental sundhed

Information

Sted:
KL Huset
Dato:
14/09/2022
Tidspunkt:
09:30 - 15:00
Tilmeldingsfrist:
07/09/2022

Den gode pause

På en travl arbejdsdag, kan vi hurtigt overbevise os selv og hinanden om, at vi ikke har tid til at holde pauser. Vores hjerner og kroppe er imidlertid ikke lavet til at være i konstant aktivitet, og pauser har stor betydning for vores trivsel, for kvaliteten af det arbejde vi udfører og for det sociale liv på arbejdspladsen. Pauser behøver ikke nødvendigvis at være lange og selv helt små mikropauser kan have stor effekt, hvis vi bruger dem klogt med fokus på at få ny energi til kroppen og hovedet.

Men de fleste af os er nok ikke særligt bevidste om, hvorfor vores pausekultur på arbejdspladsen er, som den er.

Under dette tema er temagrupperne Mental sundhed og Sunde arbejdspladser gået sammen. For ved at tale højt om hvilke pauser vi holder sammen og hver for sig, hvad vi gerne vil have ud af vores pauser og hvilke muligheder, rammer og behov vi har for pauser, kan vi sammen bevidst støtte op om en sund pausekultur.

Til at hjælpe os med at blive klogere på emnet, vil Branche Fællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration (BFA) give et oplæg med viden om sund pausekultur og afprøvning af BFA’s materialer. Samtidig arbejder vi i temagrupperne på at finde en kommune samt en virksomhed, som vi kan lade os inspirere af, hvordan de har grebet emnet an, samt hvad de er lykkedes med.

Målgruppen er tværgående konsulenter fra kommuner, hvis arbejdsopgave er at styrke kommunale, andre offentlige og private arbejdspladsers sundhedsfremmende og forebyggende indsatser overfor deres ansatte


Tilmeld dig aktiviteten

Temagruppemødet er forbeholdt Sund By Netværkets medlemskommuner og relevante samarbejdsorganisationer.kontakt

Karen Kring Spejlborg

Organisation
Fredericia Kommune

Telefon:

Lily Brit Lund

Organisation
Næstved Kommune

Telefon: 55881454

Tine Thorsboe

Konsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: