Temagruppemøde – Netværk for sundhed og lokalsamfund

Information

Sted:
Dideriks Veranda, Strandpromenaden 5, Sandvig - 3770 Allinge
Dato:
14/06/2017
Tidspunkt:
10:00-15:00
Tilmeldingsfrist:
05/06/2017

Temagruppen for Sundhed og Lokalsamfund lægger sig denne gang på forkant af Folkemødet på Bornholm og dets intention om at skabe dialog mellem landets politikere og samfundets øvrige professionelle aktører og borgere. Trods travlhed på Bornholm i denne tid er det lykkedes at samle en spændende gruppe fagfolk og borgere, som på forskellig vis har været involveret i sociale og sundhedsfremmende indsatser i bornholmske lokalsamfund …kom og hør om erfaringerne fra Bornholm, deltag i debatten og mærk Folkemøde-stemningen i værtsbyen Allinge-Sandvig.

Temagruppemødet orienterer sig mod det lokalpolitiske niveau, de lokale medier og lokalsamfundenes egne aktører. Afsættet er Projekt Sundhed og Lokalsamfund (2012-2015) og fokus er på erfaringer og læring i forhold til indsatsernes lokale synlighed, forankring og bæredygtighed. Hvad har virket og ikke virket og hvorfor? Hvad mener lokale aktører fra det private erhvervsliv, de offentlige institutioner, civilsamfundet og det lokalpolitiske niveau. Dagen byder på korte oplæg, paneldiskussion, debat og fælles læringsopsamling.

Læs det fulde program her.

Vi anbefaler at du bestiller billetter til Bornholm samtidigt med din tilmelding. Folkemødet på Bornholm tiltrækker mange mennesker, og billetter til fly og færge kan godt sælge ud.

Skulle du have lyst til at blive på Bornholm til Folkemødet de efterfølgende dage?
Find mulighed for overnatning (det anbefales at være ude i god tid).


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Mia Butler

Organisation
Silkeborg Kommune

Telefon: 24986061