Velkommen til Johanne!

Johanne er nyuddannet cand.scient.pol. med et skarpt blik for den sundhedspolitiske dagsorden, og erfaring fra blandt andet Fødevareministeriet og Europaparlamentet. Johanne er 26 år og opvokset i Varde Kommune. Hun er nu bosat i København med sin kæreste. Johanne tog sin bacheloruddannelse i Statskundskab på Syddansk Universitet i Odense og kandidatuddannelsen på Københavns Universitet.

Johanne bliver projektleder på Sund By Netværkets nye projekt om sundhedsfremme på erhvervs- og produktionsskolerne. Derudover kommer Johanne til at drive nogle af netværkets temagrupper, og så kommer hun selvfølgelig til at indgå i sekretariatets øvrige opgaver sammen med Charlotte, Louise og Simon. – Blandt andet får Johanne en central rolle i fht. at idéudvikle og tænke nye projekter, og bidrage med et friskt blik i netværkets mere strategiske arbejde med at påvirke den sundhedspolitiske dagsorden.

”Jeg glæder mig til arbejdet med at styrke og udvikle den kommunale sundhedsdagsorden. Sundhedsområdet er et spændende område, som jeg virkelig brænder for. Jeg ser derfor frem til et godt samarbejde med netværkets medlemmer og samarbejdsparter", siger Johanne. 


kontakt