Sommerhilsen fra sekretariatet

God sommer!

Bølger

 


Sund By sekretariatet ønsker alle en rigtig god sommer – vi vil samtidig takke for et fantastisk godt Sund By Netværks-halvår 2018; To nye medlemmer, masser af aktivitet i temagrupperne, afslutning af tre projekter, ny medarbejder i sekretariatet, Folkemøde-medlemstur og nye bevillinger fra Sundhedsstyrelsen. Det kan med sådan en start på året, kun blive et fantastisk godt næste halvår i netværket – vi glæder os!

Nye medlemmer
Det er en stor glæde, at vi kan byde velkommen til to nye medlemmer: Nordfyns Kommune og Samsø Kommune! Vi er nu 54 medlemmer i Sund By Netværket. Og vi tror på, at flere er på vej. Vi har nemlig fokus på, at også ikke-medlemmer bliver opmærksomme på de mange gode tilbud, der er i Sund By Netværket – men i høj grad også, at medlemmer får valuta for deres medlemskontingent! Ideer og input til Sund By Netværkets arbejde modtages meget gerne på post@sundbynetvaerket.dk.

Vær’ med!
Efter sommeren skyder vi vores to nye projekter i gang. I projekt Byens Rum – livet mellem husene, skal vi i syv kommuner arbejde med at støtte og/eller udvikle stærke og robuste urbane fællesskaber. I projekt Krop og bevægelse i Naturens Rige, skal vi i otte kommuner bruge naturen som arena for samskabende sundhedsfremmeindsatser på tværs af afdelinger, forvaltninger, borgere og eksterne aktører. Det er stadig muligt at være med i projekterne, se mere på vores hjemmeside.

Ny mand ombord i sekretariatet
Vores nye medarbejder hedder Jan Andersson. Han er 30 år og har en baggrund i Idræt fra Københavns Universitet. Han har senest arbejdet 3 år på Sundhedshus Østerbro, som sundhedskonsulent med fokus på fysisk aktivitet og fastholdelse af nye vaner for KOL og Hjertepatienter samt borgere fra genoptræning. Jan er ny projektleder på projekt “Sunde Borgere” og er desuden tæt knyttet på temagrupperne om tobak, dokumentation & evaluering, mad & måltider, alkohol og sunde arbejdspladser. Mød Jan på Sund By Netværkets forskellige temagruppemøder og arrangementer i efteråret – Jan kan kontaktes på jaan@sundbynetvaerket.dk eller på telefon: 29666549.

Med ønske om en rigtig god sommer til alle (sekretariatet holder lukket i uge 29+30) – tak for godt samarbejde på kryds og på tværs! Dét glæder vi os til endnu mere af efter sommeren.

De bedste sommerhilsner fra
Sund By Netværkets sekretariat


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503

Louise Dal

Chefkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 42450990

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49